Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

”Vi gör ändå en jätteinsats”

Förstaperioden gjorde det svårt för Team Thorengruppen att vinna mot Storvreta. Efter underläge 5-0 lyckades de vända till 5-5 men sedan blev det ändå förlust. - Vi gör ändå en jätteinsats och gör det till en match efter att det står 5-0, säger Jakob Arvidsson

Team Thorengruppen låg som mest under med 5-0 men gjorde en riktigt stark vändning i den andra perioden mot Storvreta och kom ikapp till 5-5. Närmare än så kom dock aldrig Thorengruppen som ändå imponerade. Två mål gjordes av Jakob Arvidsson som summerar matchen till ibnytt.se

– Surt såklart men vi gör ändå en jätteinsats och gör det till en match efter att det står 5-0. Samtidigt är det inte första gången vi inte är med från start. I andra perioden tycker jag att vi visar vilka vi är och det var häftigt att se att vi gick ut och vågade och satte hög press. Det känns stundtals som att vi äger matchen i den andra perioden. Men så har de en förstafemma som vi inte får grepp om.

Varför blir det som det blir i förstaperioden igen? 

– Vi har snackat om att vara med från start och alla de klyschorna. Lyckas vi med det kommer resultaten komma. Sen kanske det inte är Storvreta borta vi ska vinna men när vi är så nära kan vi lika gärna göra det. Jag tror att vi kanske måste ändra mental inställning och bara försöka hålla tätt första tio och sen köra igen.

Ni har ju överraskat många i år. Vad tar ni mer er framåt? 

– Vi var ju nederlagstippade av många och vissa trodde inte vi skulle ta några poäng alls. Men vi har växt in i det hela tiden och både den här och mot Pixbo finns mycket att ta med. Vinner vi rätt matcher så kommer vi att greja det här. Vi har laget för att klara oss kvar så det är helt upp till oss själva att göra det som krävs.

Du gjorde två mål idag. Hur känns det för dig? 

– Det har gått grus i mitt målskytte så det är lite kul trots förlusten att jag fick in bollen idag. Det kan ju också sätta sig i skallen och jag ska ju göra mål. Vi måste få igång fler målskyttar och kommer det igång så ser det ännu bättre ut, avslutar Arvidsson.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar