Höllvikens IBF

Höllviken förstärker ledarstaben

Höllviken som ligger sist i tabellen förstärker ledarstaben med rutinerade Mikael Karlberg som ska scouta motståndare.

Höllviken förstärker ledarstaben med rutinerade Mikael Karlberg som blir ansvarig för scoutingarbetet av motståndare. Karlberg har under några år haft denna roll i landslagsverksamheten på och ansluter nu till jumbon Höllvikens verksamhet, meddelar föreningen på sin hemsida.

-Min roll är att scouta Höllvikens kommande motståndare med ett undantag och presentera en scoutingrapport för spelarna och tränarna träningen innan match. Till min stora glädje är det många tidiga lördagsträningar vilket jag älskar. Det finns inget bättre än lördagsträningar, säger Karlberg.

Höllviken ligger i nuläget sist i tabellen med 17 inspelade men det är jämnt i mellan placering 9 till 14 skiljer det bara 4 poäng.

-Jag har tippat Höllviken som tia inför säsongen och jag står fast vid det tipset. Det är extremt jämnt. Laget vimlar av skickliga spelare och staben runt laget är väldigt kompetent, så lite mer ”flow” så kommer målsättningen absolut att uppnås!

Huvudtränare Vidar Jonsson-Wallin kommenterar förstärkningen:

– När Peo kom med denna idé under hösten nappade jag direkt och under VM-uppehållet lyckades vi sy ihop denna roll tillsammans med Karlberg. Jag är mycket nöjd att vi får ta del av Mickes kompetens, helt ärligt så tror jag inte det är många som slår honom på fingrarna när det gäller scouting och analys biten. För min del ska det bli riktigt roligt att få jobba med Micke och ta lärdom av hans sätt arbete. Detta är åter ett bevis på kreativiteten och beslutsamheten på att vi vill etablera oss i SSL, säger Jonsson-Wallin.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar