SSL-Herr

Team Thorengruppen lånar in forward

Team Thorengruppen förstärker truppen med forwarden Tobias Bergfors som ansluter på lån från allsvenska Djurgården.

Tobias Bergfors gjorde förra säsongen 21 poäng för Djurgården i Allsvenskan Norra och har i år gjort 2 poäng på 9 registrerade matcher. Bergfors som är fostrad i Salem lånas nu ut från Djurgården till SSL och Team Thorengruppen som haft ögonen på forwarden under en längre tid.

– Det är en spelare som har ett rörelsemönster i anfallszon som passar vårt spel. Det är en oslipad diamant och han gjorde det bra när han provtränade med oss. Det är en vältränad, ambitiös kille som vill någonting med sin innebandy. Jag hoppas att han likt andra unga spelare vi haft kan få en bra utväxling hos oss, säger sportchef Janne Lundquist i ett pressmeddelande.

Bergsfors själv ser fram emot spel i SSL.

– Väldigt kul att vara här och det känns inspirerande att få testa på SSL. Det blir en stor utmaning för mig men jag är riktigt laddad och redo att ta det hårda jobbet, säger han.

Samtidigt meddelar Team Thorengruppen på sin hemsida att Wiktor Johannesson tar timeout av personliga skäl.

– Wiktor har en väldigt stor kapacitet så självklart hoppas vi få se honom tillbaka på planen. Men vi har full förståelse för hans beslut och stöttar honom fullt ut på de sätt vi kan, säger sportchefen Janne Lundquist.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar