SSL-Herr

Klart: Poängkung tillbaka i Team Thorengruppen

Igår presenterades Tobias Bergfors till Team Thorengruppen och idag avslöjar ibnytt.se att laget även förstärker med lagets bästa poänggörare i Allsvenskan förra säsongen, Peter Reinholdt. Reinholdt som gjorde 48 poäng under seriespelet när laget gick upp till SSL.

Team Thorengruppen fortsätter att förstärka truppen och värvar in poängspelaren Peter Reinholdt resten av säsongen. Reinholdt som hade stor del i att Team Thorengruppen tog klivet upp i SSL med sina 32 mål och 16 assist i Allsvenskan Norra förra säsongen har under denna säsongen spelat med Erboda SK i division 1. Nu är Reinholdt tillbaka i Team Thorengruppen för avslutningen av årets SSL.

Sportchef Jan Lundqvist kommenterar:

– Det var ett tufft avbräck när han valde att trappa ner inför säsongen. Han var ju vår poängstarkaste spelare när vi gick upp. Men nu har han återfått suget och tackat ja. Det känns jättebra att ha honom med. Det är en fantastisk spelare att ha i laget och han är ju en etablerad toppspelare och har varit det under många år. Jag har följt Peter länge och det är en perfekt spelare att få in.

Vad ser du framförallt att Peter ska bidra med? 

– Han är väldigt laglojal och jobbar jäkligt hårt, är svår att ha koll på i anfallzon och han träffar ju alltid målet. Han har de egenskaper man vill att en spetspelare ska ha och han kommer tillföra mycket, både i ordinarie spel och i powerplay.

Två värvningar på två dagar. Är ni på jakt efter fler spelare? 

– Inget mer aktivt med några fler spelare den här säsongen. Vi har bra på både forwardsidan och backsidan och fyllt de tappen vi fått. Skulle det ramla över något så kanske vi tar en tankeställare men annars jobbar vi med den trupp vi har. Men sen jobbar vi ju med att se över vårt hus till nästa år och vad som kan vara aktuellt där.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar