Foto: Hasse Klang
Allsvenskan

Klart: Matsenius direkt klar för konkurrent till Örebro

Tidigare under torsdagen meddelade Örebro att de brutit kontraktet med huvudtränare Viktor Matsenius. Under kvällen presenterades Matsenius som förstärkning till ledarstaben i Visby IBK.

Örebro bröt kontraktet med Viktor Matsenius och redan samma dag presterades han för Visby IBK där han förstärker ledarstaben.

– Vi är fantastiskt nöjda att vi lyckats komma till en snabb lösning med Viktor. I Viktor får vi en av innebandysveriges bästa matchcoacher, som dessutom kan Allsvenskan södra på sina fem fingrar säger sportchef Joakim Bandholtz på Visby IBKs Facebook.

Matsenius finns redan på plats i Visby och kontraktet sträcker sig över resterande del av säsongen. Visby som ligger på sjätte plats i tabellen med 23 inspelade poäng, 4 up till SSL-kval har senaste veckan förstärkt laget i satsningen mot SSL.

– Det känns inspererande och jag ser verkligen fram emot att arbeta med Visby IBK. Jag och Tom har länge snackat om att samarbeta och nu blev det verklighet när jag och Örebro gick skilda vägar kommenterar Matsenius.

Visby möter just Örebro den 11 februari.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar