Foto: IFF
Mullsjö AIS

Blinds gjorde SSL-debut när Mullsjö förlängde sviten

Lettiska målvakten Andis Blinds gjorde SSL-debut för Mullsjö i matchen mot Sirius efter att förstemålvakten Benjamin Löfdahl stukat foten. - Jag tror jag kom in med för mycket känslor, sa Blinds till Jönköpings Posten efter matchen.

Mullsjö förlängde sin förlustfria svit med 14 raka matcher utan förlust efter 5-5 mot IK Sirius inför 1617 åskådare i Nyhemshallen. Sirius hade länge kommandot i matchen och Mullsjös Sebastian Palmqvist har inte nöjd efter den första perioden, trots 2-3 på resultattavlan.

– Jag tycker det är lite slarvigt. Två mål är rena bolltapp och det summerar väl min säsong hittills ganska bra. Förutom det så har vi inte riktigt kommit in i det. Vi måste höja tempot och komma in i de obekväma ytorna, sa Palmqvist till C More.se efter den första perioden.

I inledningen av den andra perioden skadade sig Mullsjös målvakt Benjamin Löfdahl med en förmodad stukad fot och den Lettiska landslagsmålvakten Andis Blinds fick göra SSL-debut.

– Början var riktigt dålig från min sida. Jag trodde inte att något skulle hända så jag skulle få spela, men när jag såg att Benjamin (Löfdahl, Mullsjös målvakt) skadade sig började jag förbereda mig. Jag tror jag kom in med för mycket känslor. Jag släppte två snabba mål på misstag, säger Blinds till jp.se

Mullsjö jobbade sig tillbaka i matchen och kvitterade till 5-5 i den tredje perioden och trots en underhållande förlängning med chanser åt båda håll och Mullsjö förlängde sin förlustfria svit till 14 matcher.

– Vi vet att vi är väldigt svårslagna och det är såklart en styrka. Men samtidigt har vi inte vunnit på ordinarie tid på fyra matcher heller, vi måste börja plocka treor, men skönt att vi får med oss någonting i alla fall, sa Mullsjös assisterande tränaren Johan Kihlblom efter matchen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar