Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Växjö vill spela ut mot Mullsjö

En tuff match i herrarna SSL väntar ikväll torsdag när Växjö välkomnar Mullsjö. Ett möte som brukar innebära heta känslor och närkamper. - Vi ser fram emot att spela ut fullständigt, säger Växjös tränare Niklas Nordén klubbens hemsida.

Växjö stärkta av segern senast mot Dalen tar ikväll emot Mullsjö som har 14 raka matcher med poäng. Ett tufft möte inte bara spelmässigt då det brukar bli heta känslor och närkamper när lagen möts. Senast i Mullsjö när Växjö vann med 7-4 blev det hela 14 utvisningar.

-Det är två fysiska lag som möts och som inte backar från några närkamper vilket brukar vara sevärt och också kul för spelarna. Det brukar kallas för ”smålandsderby” trots att båda lagen inte ligger i Småland. Vi ser fram emot att spela ut fullständigt och det har hört att det ryktas om supporterbuss från Mullsjö och en extra klack hos oss, säger Niklas Norden till klubbens hemsida.

Nordén som är beredd på ett Mullsjö i bra form.

-De har mycket bra form med poäng i 14 raka matcher och de är starka. De är svårslagna och har kryssat mycket precis som vi gjorde förra säsongen. De vill ta revansch från matchen uppe i Mullsjö som vi vann tidigare på säsongen. De kommer nog att bli en händelserik match och annan matchbild sedan förra gången. Det borde bli kul innebandy.

Förberedelserna för hemmalaget Växjö hade dock kunnat vara bättre då laget har några spelare som är tveksamma till spel pga sjukdomar.

-Vi har haft sjukdomar, avstängningar och matchbilder som gjort att vi fått ändra en hel del. Men de spelare som har kommit in har visat framfötterna och bjudit till och visat det i en tuff konkurrenssituation i laget. Det är många som tar chansen och har tagit kliv framåt. Det är viktigt både för spelaren individuellt och för laget och är något positivt.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar