Foto: Per Wiklund
Mullsjö AIS

Mullsjö studsade tillbaka direkt

Mullsjö studsade tillbaka direkt från förlusten mot Växjö och gjorde hela 12 mål när laget vann över Karlstad på bortaplan. -Vi har inte riktigt fått någon fullträff där bollarna har trillat in tidigare, säger Mullsjös Kasper Hedlund.

Mullsjös poängsvit bröts i senaste omgången mot Växjö och efter matchen pratade lagkapten David Gillek om att han ville se en reaktion från både sig själv och laget. Reaktionen kom direkt mot Karlstad där Mullsjös Kasper Hedlund öppnade målskyttet efter 1:59 vilket var det första av sju Mullsjömål i den första perioden. Ledning 7-2 för Mullsjö var en säker ledning som utökades i den andra perioden till 10-3 där nämnda Hedlund blev tremålsskytt.

— Skönt att det lossnar för mig med eftersom jag är den typen av spelare som ska göra poäng. Tre mål, det var ett tag sedan jag gjorde det men det har faktiskt hänt en gång tidigare i superligan, borta mot Warberg för tre år sedan, sa Kasper Hedlund till Jönköpings-Posten.

I tredje perioden fick Pelle Tarenius speltid som han förvaltade väl med 2 mål och slutresultatet skrevs till seger för Mullsjö med 12-6. 12 mål för Mullsjö vilket var flest mål i en match den här säsongen.

— Vi tryckte på hur viktig den här matchen var och vi intalade oss att det var en liten SM-final. Det funkade ju bra. Det finns väl i och för sig saker vi kan göra bättre också men det tänker vi inte på en sådan här kväll. Nu tar vi med oss det positiva, sa Hedlund.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar