Förändringar i Visby IBK Foto: Magnus C Lydahl
Visby IBK

Visby IBK förändrar i organisationen

Efter 29 år i föreningen lämnar Per Viberg sin post som klubbchef i Visby IBK och VD för Arena Visby AB.

Per Viberg som har representerat Visby IBK som både spelare, ledare, sportchef och sist som klubbchef lämnar nu föreningen hade var med och startade 1988.  
– Som ett led i att vi vill vidareutveckla föreningen, ändrar vi i organisationen och Per kommer i samband med detta avsluta sin anställning, säger Andreas Sallmunds, ordförande i ett pressmeddelande

Per har jobbat länge i Visby IBK och var med och bildade föreningen 1988 och har både som spelare, sportchef och klubbchef jobbat hårt och mycket för Visby IBK. Per har också haft en stor del i utvecklingen av föreningen med vårt fantastiska Innebandycenter och nu också med ICA Maxi Arena.

– Det känns givetvis lite konstigt att Per lämnar föreningen, men vi har tillsammans kommit fram till att det är bra för båda parter, säger Sallmunds och önskar givetvis Per lycka till med nya uppdrag.

Styrelsen kommer att jobba vidare med att utveckla föreningen och även Gotländsk innebandy tillsammans med övriga föreningar och Gotlands Innebandyförbund.

Styrelsen består av:
Andreas Sallmunds, ordförande
Anna Thulin, Hans Pedersén, Joakim Bandholtz, Sandra Ohlson, Jonas Jakobsson, Liz Andersson och Lars Pedersén.

Martin Sköld

Skånsk smålänning med uppväxt i Staffanstorp. Brinner för all sorts utveckling, affär och/eller i kod. Digitalt är hygienfaktor!

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar