SSL-Herr

TV: Tobias Bergfors första SSL-mål

Det blev jämnt i Umeåderbyt mellan Dalen och Team Thorengruppen. Länge såg det ut som att TTG skulle få med sig tre viktiga poäng. En sen kvittering av Dalen gjorde att de tre byttes till en poäng. - Just nu känns det jävligt surt, jag tycker att vi förtjänar de tre poängen, sa Team Thorengruppens Tobias Bergfors efter matchen.

Dalens lagkapten Ketil Kronberg lyckades kvittera med bara 21 sekunder kvar av Umeåderbyt mot Team Thorengruppen och även ta extrapoängen i förlängningen.

– Vi håller mer boll och och de sjunker hem lite mer. Vi håller ledningen bra och då måste de gå upp och känna lita mer. Sen får de ett momentum när de plockar keepern och vi lyckas inte hålla emot. Det är ett lyft vi gjort i laget så tråkigt att vi inte får med oss tre poäng. Inställningen har höjts hos alla och det är bra surr runtomkring. Sen har vi framförallt förbättrat försvarsspelet där det läckte tidigare, säger Team Thorengruppens Tobias Bergfors.

Tobias Bergfors som lånats till Team Thorengruppen från Djurgården gjorde sina första SSL-mål i matchen. Hurvida vem som är sista på bollen vid 0-1 målet är dock svårt att urskilja.

– Ja det är lite oklart. Jag snubblar till, men om jag fick målet i protokollet så tar jag det.

2-3 målet görs tydligt av Bergfors som kommit in bra i sitt nya lag.

– Jag har fått förtroende och kommit in bra i truppen. Jag har blivit välkomnad och ordentligt och trivs bra i Umeå. Det var skönt att få stänka dit den idag, jag hade några bra lägen mot AIK som jag borde gjort mål på.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar