Foto: Per Wiklund
Gävle GIK

Ytterligare förstärkningar hos Gävle

I skymundan av värvningen av poänglunken Linard Parli förstärkte även Gävle truppen med ytterligare två spelare innan transferfönstret stängde i tisdags.

Serieledarna i Allsvenskan Norra Gävle GIK förstärkte truppen innan tranferfönstret stängde i tisdag. Den mest uppmärksamma värvningen var den av forwarden och poängkungen Linard Parli från Granlo:

Linard Parli värvas till Gävle från seriekonkurrent

Förutom Parli förstärkte även Gävle med ytterligare två spelare inför avslutningen av säsongen där Gävle satsar på att ta sig tillbaka till SSL. Den första spelaren är den rutinerade backen Johan Andersson som återvänder till laget. Andersson som i år spelat med Strömsbo i division 1 har spelade 14 matcher med Gävle i SSL förra året. Den andra spelaren är Felix Nilsson som med dubbellicens från Björklinge i division 2 ansluter till Gävle. Nilsson beskrivs som en ung poänggörare och har på 13 matcher gjort 49 poäng i division 2.

– I Johan (Andersson) vet vi vad vi får, honom tar vi in för rutinen, och det är en väldigt bra person att ha med i ett lag. Den unga killen har väldigt potential, men vi får se hur lång tid det tar för honom att bli redo för allsvenskan. Drömmen vore att han är där redan nu, men vi får se, säger Gävles tränare Gustav Alpe till Gefle Dagblad.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar