Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Växjö förlänger med succétränaren: ”Jag är oerhört stolt och glad”

Växjö Vipers förlänger med huvudtränaren Niklas Nordén.

 

Växjö Vipers förlänger kontraktet med huvudtränaren Niklas Nordén t.o.m säsongen 2018/2019. Nordén hade ett år kvar på kontraktet och hur nu förlängt med ytterligare ett.

-Niklas har varit en oerhört viktig del i det arbete som gjorts i Växjö Vipers sedan vi gick upp i SSL 2013. Både laget och de individuella spelarna har haft en positiv utveckling och vi är övertygade om att en kontinuitet i detta arbete är den absolut rätta vägen säger Johan Schönbeck, sportchef i Vipers i ett pressmeddelande.

Nordén själv kommenterar förlängningen.

-Jag är oerhört stolt och glad över att ha möjligheten att fortsätta resan med Vipers. Vi har nu gjort 4 säsonger i SSL och för varje år tar vi som förening stora steg både organisatoriskt och sportsligt som ger goda möjligheter för framtiden säger Niklas Nordén.

-Föreningen är i en spännande utvecklingsfas och där min roll får handla om att fostra elitspelare samtidigt som att jobbet för SM-guldet blir allt påtagligare och kommer allt närmre vår verklighet. Detta är en roll som passar min fortsättning och ambition perfekt. Att jaga ett SM-guld kräver både kontinuitet och hängivenhet från inblandade.

-Jag känner en oerhört stor förtröstan till förening, ledarstab och spelare i truppen och målet är tydligt för oss alla. Vi ska nå dit och vi ska göra det över tid. Utmaningen i detta är vår gemensamma drivkraft och stoltheten att få göra det med Växjö Vipers betyder mycket fortsätter Niklas.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar