SSL-Herr

Lagkaptenen fortsätter i Team Thorengruppen

Team Thorengruppen skriver nytt kontrakt med lagkapten Victor Öberg.

Team Thorengruppen har skrivit nytt kontrakt med lagkapten och trotjänaren Victor Öberg. Det nya kontraktet är på 1 år.

– Oerhört viktigt och jätteskönt att signera lagkaptenen. Victor är en spelare som har varit med så länge och följt laget. Han har varit med på resan och är otroligt viktig för laget på planen och vid sidan av planen med sin attityd och inställning, säger sportchef Janne Lundquist till klubbens hemsida.

Öberg som kom till Team Thorengruppen säsongen 2007/2008 har varit klubben trogen från spel i division 3 till SSL, bortsett från en kort sejour i Dalen.

– Det är helt klart en fantastisk resa som jag fått vara en del av. Både föreningen och vi som spelare har utvecklats och tagit steg varje år mot att bli proffsigare, säger han.

Som nykomlingar klarade sig Team Thorengruppen kvar i SSL och rustar nu för nästa säsong.

– Klubbens första säsong i SSL har varit fruktansvärt rolig och vi har ju lyckats med en av de svåraste utmaningarna som finns i innebandy – att hålla sig kvar som nykomling i SSL, säger Öberg och fortsätter:

– Jag tycker inte vi varit optimerade hela tiden, det finns mer att hämta i vårt lag och vi kan definitivt bli ännu bättre och framförallt jämnare i våra prestationer. Vi går mot ett inspirerande andra år i SSL och det ska bli spännande att se vad vi kan uträtta.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar