Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Interna poängligavinnaren förlänger med TTG

Team Thorengruppens interna poängligavinnare Mattias Hedlund förlänger med klubben. – Skönt att det är klart nu. Det finns helt klart mer att ta av och det ska jag bevisa nästa säsong, säger Hedlund.

Team Thorengruppen gjorde en imponerande första säsong i SSL där lagets interna poängliga vanns av Mattias Hedlund på 31 poäng.

– Jag tycker vi gör en bra säsong där alla fick vara med och bidra. Skönt att tysta många av kritikerna och visa att vi kan lira bra innebandy. Poängmässigt var det en okej säsong för mig men jag vet själv att det finns mer att ta av och det har jag tänkt bevisa nästa säsong, säger Hedlund.

Mer att ta av och bevisa nästa säsong kommer Hedlund fortsätta göra i Team Thorengruppen då ett nytt kontrakt på två år har skrivits. Två år men också en Hedlund 2.0.

– Peter har varit ärlig rakt igenom och sagt vad jag behöver jobba på. Just det här med ”2.0” grundar sig i att jag bestämt mig för att göra en rejäl satsning på innebandyn. Motivationen är på topp och jag längtar tills vi ska ut i spåren och kriga i sommar, säger ”Hedda”.

Sportchef Peter Sjöström kommenterar förlängningen:

– Det är ingen av oss som tvivlar på Mattias Hedlunds kapacitet. Han är en av de i truppen som besitter mest spets och han gillar de avgörande momenten i matcherna. Problemet har varit hans fysiska kapacitet och där är vi rörande överens om att han fysiska status inte ska sätta några hinder nästa säsong. Det ska bli spännande att se, han kommer bli otroligt bra och viktig för oss om han sköter sina kort rätt i sommar och där har vi också ställt tydliga krav från föreningens sida, fastslår Sjöström.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar