SSL-Herr

Viktig spelare fortsätter i Thorengruppen

Team Thorengruppen fortsätter sitt truppbygge till nästa säsongen och har skrivit nytt kontrakt med Mathias Hagert.

Team Thorengruppen har skrivit nytt kontrakt med Mathias Hagert.

– Jag trivs bra här och är mer motiverad än någonsin att komma tillbaka till planen. Sedan vi säkrade SSL så har jag känt att jag vill vara kvar här uppe och fortsätta min elitsatsning här där det finns otroligt bra förutsättningar. Jag är riktigt motiverad att ta föreningen till nästa steg för jag vet att vi besitter mer än vad vi visade i år, säger Hagert i ett pressmeddelande.

En påskrift som Sportchef Peter Sjöström är belåten med:

– Med Hagerts påskrift har vi en backsida som känns otroligt stark. Han är en proffsig kille som alltid stämplar in på varje träning och han ställer höga krav på sin omgivning. Hagert ger oss också ett lugn i spelet då han är otroligt bollsäker, säger Sjöström.

Mathias Hagert som värvades inför Team Thorengruppens första säsong i SSL har haft en skadefylld säsong där comebacken i slutet på säsongen förstördes med en ny skada.

– Det är första gången som jag skadar mig riktigt ordentligt. Innan det kändes allting jättebra och jag kunde vara med och tillföra på planen. Skadorna har gjort att jag fått se saker ur andra perspektiv och det har jag också dragit lärdomar av. Sedan har skadan också gjort att jag är mer motiverad än någonsin att komma tillbaka till planen igen, säger han.

Tillbaka från skadan väntar år två i SSL för Team Thorengruppen. En målsättning är inte satt i laget ännu, men ambitionen finns för att ta ytterligare kliv.

– Såklart så kommer år två vara minst lika tufft som år ett. Den stora skillnaden är att vi nu har lagt en bra grund. Vi vet vad som fungerar och kanske framförallt vad som inte fungerar. Vi får också behålla en stor del av stommen vilket betyder jättemycket, och dessutom är många av spelarna unga och på väg framåt. Jag tror vi går mot en riktigt rolig säsong, säger Hagert.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar