Foto: Per Wiklund
Mullsjö AIS

Mullsjös assisterande tränare förlänger

Mullsjö AIS har förlängt med assisterande tränare Johan Kihlbom i två år. – Det är skönt att ha det klart, säger Kihlblom.

Mullsjö AIS förlänger med assisterande tränare Johan Kihlbom som varit i ledarstaben i tre år. Det nya kontraktet är skrivet på ytterligare två år.

– Det är magiskt. Inget annat lag jag hellre vill träna. Mullsjö har alltid varit målet. Och jag är glad att få stanna i den här miljön som startade under Micke Hill och fortsätter nu under Andreas Elf. Det känns riktigt kul, säger Kihlblom till Mullsjös hemsida. 

–  När jag stod i Nyhem och match sju och kände publikens stöd i ryggen tänkte jag hur priviligierad jag är som får vara med och träna Mullsjö.

Kihlblom huvudsakliga uppgifter beskrivs var för det defensiva spelet där han analyserar matcher, skapar spelplaner och utvecklar det taktiska spelet.

Ikväll måndag väntar semifinal mot Växjö.

– Vi är riktigt bra och kan slå vilket lag som helst. Nu får vi möta Växjö och det kommer bli extremt roliga matcher. Jag är helt övertygad att vi har vad som krävs för att slå ut dem också.

Sportgruppens Daniel Unoson kommenterar förlängningen med Kilblom.

– Johan har en enorm kompetens och brinner hårt för föreningen och dess utveckling. Hans analytiska förmåga och öga för innebandy är ett av landets bästa.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar