Foto: Idrottsfoto
IK Sirius IBK

Sirius förlänger med Jansson

Sirius har skrivit nytt kontrakt med Mattias Jansson.

Sirius har förlängt kontraktet med U19 landslagsmannen Mattias Jansson ytterligare ett år. Jansson som i år gjort  11 mål och 6 assist.

– Säsongen började lite knackigt från min sida. Jag fick börja spela på en ny position så det var lite ovant till en början. Men det har gått bättre och bättre ju längre säsongen gått och det känns skönt att jag kunde bidra med en del poäng också, överlag är jag nöjd och tycker jag tagit en del kliv i min utveckling, säger Jansson till Sirius hemsida.

Sirius som i år slutade precis utanför slutspel på en nionde plats.

– Resultatmässigt är det faktiskt en besvikelse att vi inte nådde slutspel. Jag tycker att vi borde tagit mer poäng mot exempelvis Karlstad och Warberg. Däremot har vi verkligen visat hur bra vi är när vi spelar på vår högstanivå. Jag tycker även att vi utvecklats mycket i spelet med boll, speciellt i offensiv zon.

Till nästa säsong vill Jansson och Sirius ta sig till slutspel.

– Förhoppningarna är såklart att vi nästa år tar oss till slutspel, det är det vi först och främst siktar på. Utöver slutspel är det väl att fortsätta ta de kliv som krävs för att i framtiden kunna bli ett av topplagen i Superligan.

 

 

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar