Foto: Per Wiklund
Landslag

Hills ledarstab nästan komplett: ”Lite en dröm som går i uppfyllelse”

Mikael Hill och Svenska Innebandyförbundet fortsätter att bygga ledarstaben kring herrlandslaget. Senaste person in är fysioterapeuten Maria Dalenfjäll som själv har landslagsmeriter.

Maria Dalenfjäll blir herrlandslagets ”fysio” i Mikaels Hills ledarstab. Dalenfjäll som själv har gjort fyra a-landskamper.

– Jag vet vad spelarna går igenom och hur de känner i olika situationer, säger hon till Innebandy.se

Dalenfjäll ser fram emot uppdraget.

– Det ska bli superroligt. Det är lite en dröm som går i uppfyllelse att jobba med ett landslag och få jobba med de bästa spelarna från alla lag, säger hon.

Förutom att själv ha spelat på elit och landslagsnivå har Dalenfjäll de senaste säsongerna varit fysioterapeut i Pixob herrlag.

– Jag vet vad spelarna går igenom och hur de tänker och känner i olika situationer. Jag vet hur det är att ha press på sig från föreningen och landslagsstaben. Jag har en förståelse för killarna, och jag hoppas att jag kan bidra med mycket positivitet.

Svensk Innebandys landslagschef Joakim Lindström kommenterar förstärkningen.

– Maria kommer in med goda vitsord från sin tid med Pixbos herrlag. Hon är ambitiös och mycket motiverad att få starta upp med oss. Jag tror att hon kommer passa in jättebra i vår verksamhet som hon dessutom har erfarenhet från som spelare.

Nu återstår endast en läktarcoach/scout innan ledarstaben är helt komplett.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar