Foto: Per Wiklund
Mullsjö AIS

Här spelar Sebastian Palmqvist nästa säsong

Sebastian Palmqvist som ryktats till framförallt Storvreta har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med Mullsjö AIS avslöjar Expressen.

Sebastian Palmqvist har ryktats till flera klubbar då Palmqvist kontrakt med Mullsjö AIS går ut efter säsongen. Framförallt har Storvreta varit ett alternativ.

– Uppsala hade varit närmare hem. Det kanske hade varit bra när man skaffa barn och så senare. Dessutom känner jag både Albin Sjögren och Jimmie Pettersson bra. Därför var det mer intressant än andra klubbar, säger Palmqvist till Expressen.

Men Uppsala blir det inte. Istället har Palmqvist skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med Mullsjö avslöjar Expressen.

– Skönt att det är klart. Nu är det guldet som gäller nästa säsong. Det vore magiskt att stå där med bucklan i Globen, säger Palmqvist.

En stor anledningen till det nya kontraktet är stämningen hemma i Nyhemshallen. En stämning som märktes tydligt i slutspelsmatcherna mot Linköping vilket du kan se här.

– Jag vet att alla säger det, men det är något speciellt med trycket där. Att spela där med publiken är det bästa som finns. Jag vill fortsätta spela i Nyhemshallen. Jag älskar att kliva in där.

Sebastian Palmqvist gjorde den här säsongen 49 poäng i SSL och blev så sent som idag tisdag uttagen i talangprogrammet Guldsteget.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar