Foto: Per Wiklund
Höllvikens IBF

SSL-kontraktshjälten har förlängt

Christoffer Andersson som sköt Höllviken kvar i SSL har förlängt kontraktet.

Höllviken har förlängt kontraktet med Christoffer Andersson

– CA är ett utav de största råämnena jag tränat. Den tajmingen, hårdheten och placeringsförmågan i sitt avslut är det många som är avundsjuka på. Han har även den unika egenskapen att vara närvarande när matcherna ska avgöras. Jag tycker det är riktigt roligt att han får chansen att delta i förbundets satsning ”Guldsteget” vilket kommer skapa bra förutsättningar för honom att ta ytterligare kliv i sin utveckling, säger Höllvikens tränare Vidar Jonsson Wallin till Höllvikens hemsida.

Andersson själv kommenterar det nya kontraktet:

– Det som fick mig att stanna var väl att jag trivs otroligt bra i laget och att föreningen har visat en klar bild på vart man vill och den resan vill jag vara med på.

Andersson som den här säsongen gjort 23 mål och 9 assist den här säsongen togs ut till Guldsteget. En trupp på 16 spelare som får extra hjälp i sin individuella utveckling.

– Det är såklart en fantastisk känsla och ser fram emot det oerhört mycket. Det kommer bli väldigt lärorikt och kommer säkert vara en stor hjälp för att kunna ta nästa steg i min innebandy.

– Det är såklart oerhört glädjande att CA trivs så bra i föreningen och väljer att förlänga sitt kontrakt. Han har haft en viktig roll i årets lag och kommer växa ytterligare de kommande säsongerna. Han har verkligen förtjänat en plats i Guldsteget och är utan tvekan en av landets största talanger, säger Höllvikens Ola Persson.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar