SSL-Herr

Norsk landslagsmålvakt till Team Thorengruppen

Team Thorengruppen förstärker truppen norska landslagsmålvakten Andreas Falkeid. – Det känns väldigt spännande med ny miljö, nya människor och att få testa på spel i SSL, säger Falkeid.

Den norska landslagsmålvakten Andreas Falkeid, senast i norska Gjelleråsen värvas till Team Thorengruppen.

– Andreas är en väldigt smidig målvakt som visade upp en god spelförståelse. Vi hoppas och tror att han kan utvecklas mycket genom en flytt till Umeå och vår organisation, säger Team Thorengruppens Janne Lundquist i ett pressmeddelande.

 

Andreas Falkeid, född -92, har spelat hela sin karriär i norska Gjelleråsen från Oslo. Falkeid har även representerat norska landslaget och var med i det norska lag som slutade på sjätte plats i VM i Riga. Nu väntar spel i SSL.

– Det känns väldigt spännande med ny miljö, nya människor och att få testa på spel i SSL, säger Falkeid och utvecklar sin bild av den nya klubben.

– Jag fick en bra bild av organisationen och allt kändes väldigt professionellt. Jag fick ett varmt välkomnande från såväl spelare som ledare vilket gjorde det enkelt för mig att tacka ja. Jag blev även överraskad över hur stor staden var.

Sin egen målvaktsstil beskriver han:

– Jag spelar med mycket engagemang och har snabba sidledsförflyttningar och smidighet som mina absolut största styrkor, säger han.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar