Foto: Per Wiklund
Höllvikens IBF

Wilhelmsson förlänger med Höllviken

Landslagspelaren Johannes Wilhelmsson förlänger sitt kontrakt med Höllviken.

Höllvikens stöttepelare och landslagsman Johannes Wilhelmsson som gjort 26 mål och 33 assist den här säsongen har förlängt sitt kontrakt med Höllviken och stannar trots erbjudanden från flera andra klubbar.

– Självklart betydde det en hel del att vi lyckades att stannade kvar i SSL. Trivs också bra i laget tillsammans med alla runtomkring samt även det civila utanför innebandyn, vilket gjorde valet relativt enkelt tillslut, säger Wilhelmsson till Höllvikens hemsida.

Wilhelmsson som många stunder bar sitt Höllviken på egna axlar för att klara SSL-kontraktet summerar sin egen säsong.

– Tycker säsongen har gått upp och ned, ungefär samma som för laget. Men avslutningen var stark och det är väl de man tar med sig till nästa säsong, säger Wilhelmsson och summerar den utveckling av Höllviken som nu ska göra sitt andra raka år i SSL:

– Föreningen och laget har utvecklats enormt sedan mitt första år, svårt att förstå hur stor skillnaden faktiskt är. Nu gäller de att ta nästa steg och etablera sig fullt ut i SSL.

– Att harva i botten av tabellen är ingen höjdare och då åker man ut för eller senare, så att undvika det kan vara en bra start.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar