SSL-Herr

Comebackande Reinholdt fortsätter

Peter Reinholdt gjorde comeback i Team Thorengruppen mitt i förra säsongen. Nu är det klart att Reinholdt fortsätter nästa säsong.

Peter Reinholdt som gjorde 8 mål och 5 assist på 14 matcher i sin comeback i Team Thorengruppen under den gångna säsongen fortsätter i laget nästa säsong. Det nya kontraktet är skrivet på 1 år.

– Jag tror mycket på laget och tycker att vi kan spänna bågen ytterligare säsongen som kommer nu och jag är mycket motiverad, säger Reinholdt till Team Thorengruppens hemsida.

Reinholdt som med sina 32 mål och 16 assist hade stor del i det Team Thorengruppen som för drygt ett år sedan gick upp i SSL är nu med från start när laget för sin andra säsong i SSL.

– Det var så kul sist, men jag kände att jag kanske inte var helt rättvis mot mig själv när jag kom tillbaka och inte var helt tränad. Nu när de kom med ett förslag där jag kunde var med från början, så ville jag vara det, säger Reinholdt till Västerbottens-Kuriren och fortsätter:

– Jag vill göra en bättre prestation än jag gjorde senast jag kom in. Sen är det klart att vi vill förbättra oss som lag. Vi vet att det kommer bli tufft det andra året, det brukar det vara. Ambitionen är att hålla oss kvar, men sen är det klart att vi vill bli bättre än förra året och det är klart att då är det nära till slutspel.

Sportchef Peter Sjöström är självklart nöjd över att Reinholdt fortsätter.

-”Peppe” kommer att bidra med rutin i massor och vet vad som krävs, sedan så är det en kille som kan avgöra matcher på egenhand. Det skall bli intressant att se vad han kan utföra nu när han är med och kör direkt ifrån start av säsongen, säger sportchef Peter Sjöström till hemsidan.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar