Allsvenskan

Craftstaden värvar forward från division 1

Craftstaden värvar den rightfattade forwarden Jesper Mattsson från division 1-laget Vöikers IBK.

Craftstaden har gjort klart med den 19-åriga rightfattade forwarden Jesper Mattsson från Vöikers. Mattsson som den gångna säsongen gjorde 24 mål och 15 assist på 22 matcher.

– Jesper är en ung och hungrig vänsterforward, gjorde 39 poäng i division 1 i fjol. Har rätt ålder för en satsning i allsvenskan och är i övrigt en spelare och människa jag har hört oerhört mycket gott om. Snabb och ettrig likt Albin Lundell. Jag är helt övertygad om att Jesper kommer bidra på flera sätt här i Craftstaden. Jesper är dessutom smålänning vilket är extra roligt, säger Craftstadens huvudtränare Karl Pontén.

Mattsson själv kommenterar valet av Craftstaden som ny klubbadress.

– Jag har fått en väldigt bra bild av föreningen och laget när jag varit och träffat dem. Allt har skötts väldigt professionellt och de har varit framåt och visat att de vill ha mig, säger Mattsson till barometern.se och berättar om sin sig själv som spelare:

– Jag skulle säga att jag är en spelare med bra spelförståelse och bra löpstyrka. Sedan har det trillat in en del poäng ju längre tiden gått, säger Mattsson.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar