Foto: Mickes Sportfoto
SSL-Herr

Team Thorengruppen värvar forward

Tobias Bergfors som spelade med Team Thorengruppen på lån halva förra säsongen är nu helt klar för TTG. Kontraket är skrivet på ett år.

21-åriga Tobias Bergfors anslöt till Team Thorengruppen på lån från Djurgården efter halva förra säsongen. Ett lån där Bergfors gjorde 7 mål och 3 assist på 14 matcher. Nu är det klart att TTG värvar Bergfors från start.

– Riktigt kul att få vara med från start den här säsongen, konstaterar Bergfors i ett pressmeddelande och utvecklar:

– Det känns bra. Tycker själv att det gick lite upp och ner för mig i TTG men jag hoppas kunna bidra ännu mer kommande säsong, säger han.

Bergfors som bland annat avgjorde derbyt mot Dalen hoppas kunna bidra än mer nästa säsong.

– Jag kommer bidra med mycket fart och alltid ge 100 % i det jag gör. En hel del poäng hoppas jag kunna lösa också, säger han.

Vad har du för förväntningar på laget kommande säsong? 

– Vi kommer ju sätta oss ner och komma fram till ett mål gemensamt. Men personligen tycker jag att vi har en väldigt bra grupp och vi jobbar bra tillsammans så jag tycker slutspel är en rimlig målsättning, säger han.

Sportchef Janne Lundquist kommenterar värvningen av Bergfors.

– Han gjorde ett jättestarkt ”inhopp” för oss ifjol och det känns kanon att han är med från start. Vår vänsterkant ser verkligen stark och bred ut i och med denna signering. Tobias Bergfors är dessutom en seriös och professionell kille som alltid ger järnet, sådana kan man aldrig ha för många av i en trupp, berömmer Lundquist.

SE OCKSÅ: Tobias Bergfors första SSL-mål

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar