Arkivfoto Foto: Per Wiklund
Mullsjö AIS

Fler nyförvärv på gång till Mullsjö

Mullsjö som redan förstärkt truppen med landslagspelarna Rikard Eriksson och Anton Vestlund har fler nyförvärv på gång in innan första seriematchen och derbyt mot Jönköping.

Mullsjö AIS som satsar mot SM-guldet har gjort en stark silly season. Laget har förstärkts med landslagsspelare Rikard Eriksson från Warberg och Anton Vestlund från Karlstad. Vestlund som även han numera är landslagspelare efter att ha kallats in till helgens Finnkamp. Utöver Eriksson och Vestlund tillhör nu Filip Wiklund Mullsjö på heltid och kontraktet förlängdes även med Sebastian Palmqvist. En stark silly season för sportchef Jesper Axell.

– Vi är jättenöjda såklart. På pappret ser det mycket bra ut, sen ska vi få ihop det i verkligheten också, säger Axell.

Utöver ovanstående spelare är även två spelare på väg in innan säsongsstart. En av dem är den egna produkten Emil Kihlblom som förra säsongen spelade med Jönköping.

– Det är på gång, men det är inget klart. Han har tränat med oss och vi är intresserade. Förhandlingar pågår just nu och vi hoppas det kan bli klart snart, säger Axell och fortsätter

– Det kan bli ytterligare någon spelare också. Det är bra att fylla på truppen lite och det blir även en liten extra tändvätska inför seriestart.

Mullsjö första match från säsongen är mot rivalen Jönköping. Ett Jönköping där det förmodade nyförvärvet Emil Kihblom gjorde comeback förra säsongen efter kortare uppehåll. Då gjorde han 8 mål och 13 assist på 20 matcher.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar