Foto: Idrottsfoto
Höllvikens IBF

Ny målvakt till Höllviken

Höllviken har sent inför säsongen förstärkt truppen med ytterligare en målvakt. Det är Joel Abrahamsson som värvas från Wibax Patriots.

Höllviken utökar sin målvaktsuppsättning när föreningen värvar Joel Abrahamsson från Wibax Patriots.

– Mitt mål har alltid varit att spela i SSL och tävla mot dom bästa. När chansen uppstod att sticka iväg på ett äventyr kändes gänget i Höllviken som ett bra lag att komma till, säger Abrahamsson till Höllvikens hemsida.

25-årige Abrahamsson har snabbt klättrat i seriesystemet i sin målvaktskarriär. Säsongen 2015/16 spelade han i division 1 med IBK Luleå och förra säsongen i Allsvenskan med Wibax Pariot.

– Jag spelar med mycket energi samtidigt som jag försöker snacka en hel del på planen. Min största styrka är min vilja att utvecklas, jag strävar alltid efter att bli bättre på någon detalj. Den närmsta framtiden kommer jag mest att jobba med att synka ihop mig med laget och framförallt försvarsspelet. När jag känner mig bekväm med den biten kan jag börja fokusera mer på individuella detaljer.

Förutom Abrahamsson har Höllviken även målvakterna Robin Johansson och Carl Hansson.

– Min förväntning är att vi kommer att spela sjukt tufft och vara jobbiga att spela mot varje sekund. Klarar vi av det kan vi absolut vara med och slåss om 3 poäng i alla matcher. Förhoppningsvis kan jag vara en bidragande faktor till det också, avslutar Abrahamsson.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar