Allsvenskan

Djurgårdens huvudtränare lämnar

Djurgården och huvudtränare Mikael Öhman kommer inte överens om kontrakt och går ny skilda vägar.

Djurgården i Allsvenskan Norra meddelade inför premiären för en och en halv vecka sedan att huvudtränaren Mikael Öhman inte skulle leda laget i premiären. Följande gick att läsa på Djurgårdens hemsida. 

”Inför säsongsstarten kommer det ske några ändringar i staben kring Herrlaget. Alla pusselbitar är snart på plats.
Förnärvarande förs kontraktsförhandlingar med Micke Öhman och under tiden har Micke tagit time out.
Fram till förhandlingarna är klara kommer Herrlaget ledas av Stefan Norling med hjälp av Oscar Harjunmaa. Övriga nyheter kring staben kommer presenteras inom kort” 

Djurgården och Öhman har inte kommit överens i kontraktförhandlingarna och lämnar rollen som huvudtränaren vilket Innebandymagazinet.se avslöjade i helgen.

– När säsongen började så fick jag ett uppdrag att värva ihop ett bra lag och fick ett kontraktsförslag, vi har varit i förhandling under den senaste månaden och det är därför jag har saknats i Djurgårdens bås. Jag vill bara Djurgårdens bästa och kan de inte motsvara mitt kontrakt så är de bättre att de går vidare så ekonomin håller hela säsongen. Men det är fantastiska ledare som är kvar och det är ett fantastiskt lag så de kommer klara sig jättebra, säger Öhman till Innebandymagazinet.

Öhman kommer dock inte lägga av helt med innebandy för all framtid.

– Jag tänker inte lägga av, absolut inte. Innebandyn är för kul och det har redan hört av sig några klubbar men samtidigt är det ganska skönt att man får sitta ner och ta det lite lugnt och se vad som händer.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar