Foto: Skärmbild TV4
Mullsjö AIS

Halt i Arenamatchen – Paus för lövblåsare

Just nu spelas matchen Växjö mot Mullsjö i ishockeyarenan Ljungby Arena. En match där det är halt för spelarna och lövblåsare gör vad de kan för att hålla planen torr.

Arenamatch när Växjö tar emot Mullsjö i Ljungby Arena i kvällens TV-match. En match som spelas i ishockeyhallen Ljungby Arena vilket har ställt till problem för golvet. Vatten eller kondens sipprar upp på det pålagda golvet och det är halt. Lövblåsare och personer med handdukar gör vad de kan för att hålla golvet torrt.

– Det är halt därute och man får tänka på vart man sätter sina fötter och vara försiktig i sarghörnen. Det är lika för båda lagen och man får göra det bästa av situationen. Man har problem när man ska vända vända framåt och det är svårt att komma iväg, kommenterade Kasper Hedlund till C More i periodpaus.

Den andra perioden fick en extra paus på 3-4 minuter mitt i perioden för att skicka in lövblåsare och torkare. Allt för att hålla sarghörnen så torra som möjligt. Problemet fortsatte även efter avbrottet då Mullsjös Johan Nygårdh fick utgå skadad efter att ha halkat.

*Matchen pågår

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar