Foto: Per Wiklund
Mullsjö AIS

”Håller inte om vi ska fortsätta vara ett topplag”

Säsongens fjärde hemmaseger för Mullsjö efter 7-3 mot Team Thorengruppen. 
Serie: SSL-Herr. Matchstart: 16:00
Mullsjö AIS
7 - 3(1-0, 5-3, 1-0)
Team Thorengruppen SK

Mullsjö fortsätter att vara starka hemma i Nyhemshallen. Ny seger efter 7-3 mot Team Thorengruppen där den andra perioden blev målrik.

Mullsjös med 1-0 efter den första perioden efter mål av Viktor Wibring utökades till 4-0 innan Team Thorengruppen kunde göra sitt första mål i matchen. 4-1 blev 6-3 efter två perioder i match som Mullsjö till stor del kontrollerade.

– Det är ingen höjdarmatch från vår sida. Det är en sömning första period bortsett från första fem då vi har bra tryck. Men sen känns det som att det går lite för enkelt och då går vi sista 10-15 betydligt sämre. Inför andra sa vi att vi skulle steppa upp för att vinna matchen. Det gör målmässigt men samtidigt släpper vi några onödiga direkt efter att vi gjort mål. Det här håller inte om vi ska fortsätta vara ett topplag, säger Viktor Wibring.

Ett mål i den tredje perioden och det av Gustav Svensson som fastställde slutresultatet till 7-3 och säsongens fjärde hemmaseger för Mullsjö.

– Det är skönt att vi kan vinna matchen ändå. Thorengruppen gör väl inte sin bästa match heller. Men det här kommer inte räcka om vi ska vara kvar i toppen. Det gäller att vi stäppar upp nu när det kommer mycket matcher.

Två mål av Viktor Wibring som totalt gjort 5 mål den här säsongen. Hur ser du på din egen inledning på säsongen? 

– Det känns bra. Jag har kommit in i det bättre och bättre och tycker att jag gjort det bra. Jag har hittat en bra roll och har hyfsat självförtroende för tillfället. Jag är ju en offensiv back som är med mycket i anfallen och lurar på kanten. Där har vi fått bra stäm i det. Jag känner själv att jag tagit ett steg till i defensiven även om det såklart finns mer att jobba på, avslutar Wibring.

TV: Se målen från matchen här 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar