Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Back gör comeback i Växjös SSL-lag

Växjö flyttar upp backen Viktor Johansson till SSL-laget inför matchen mot Örebro vilket innebär att han gör comeback i SSL. Senast Johansson spelade i SSL var säsongen 2015/16.

Växjö Vipers har bortfall på backsidan. Johan Roos är fortfarande avstängd och Eddie Granberg missar ett par matchen till innan han är tillbaka. Dessutom dras Niklas Ramiréz fortfarande med skadebeskymmer och det är oklart när han är tillbaka i spel. När Växjö imorgon onsdag möter Örebro är dock både Ludwig Persson och Ted Nivestam tillbaka. Dessutom förstärk backsidan med Viktor Johansson som gör comeback i SSL-laget.

– Tanken är att han ska spela. Han har sett så bra ut att han kan gå rakt in.  Nu är vi i behov av en bra back och då passar det väldigt bra att lyfta upp Viktor, säger Niklas Nordén till Smålandsposten. 

Viktor Johansson spelade senast i SSL-laget säsongen 2015/16 innan han valde att gå ner till Växjö Utveckling som spelar i division 1. Den här säsongen har Johansson gjort 4 mål och 3 assist i division 1.

– Han har pondus på planen och ett starkt närkampsspel. Han har också ett avslut bakifrån som jag tycker att vi har tappat bort litegrann. Det finns mycket i hans spelförmåga som kan gynna oss just nu, säger Nordén.

Johansson finns med mot Örebro och eventuellt även fortsatt spel till helgens match mot Dalen. Enligt uppgifter har Växjö även försökt övertala Eric Roos för en comeback utan framgång.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar