IB-Play

TV: ”I SSL har jag inte gjort något snyggare mål”

Jakob Arvidsson slog till med ett riktigt snyggt mål i matchen mot Mullsjö.

Team Thorengruppen förlorade klart mot Mullsjö i helgen. Trots förlusten fanns några ljuspunkter. Den starkaste i Jakob Arvidsson som gjorde två mål. Det andra målet som innebar 6-3 var riktigt snyggt. Kanske omgången ål.

– När jag väl fick med mig förstatouchen så kände jag att jag måste fullfölja. Det ä lite kul att ”Siken” (Tobias Sikström) som passar har slagit sådana passningar i knähöjd på träning så jag har varit på honom om det där. Men så får jag en till sådan där passning så man kan väl jag har fått träna på det där lite ofrivilligt, beskriver Arvidsson själv målet i senaste avsnittet av Platspodden.

Ett riktigt snyggt mål och Arvidssons snyggaste i SSL.

– Jag får lov att hålla med även om det är en hel del tur inblandat också. Jag kanske har gjort något snyggt i någon lägre serie tidigare, men i SSL-har jag inte gjort något snyggare mål, säger Arvidsson.

Förutom målet diskuteras även Team Thorengruppens säsongsinledning i podcasten. Jumboplats och bara 7 poäng på 9 matcher är ingen imponerande start.

Lyssna på hela avsnittet här 

 

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar