Allsvenskan

Tillbaka i Fagerhult efter spel i SSL

Fagerhult Habo förstärker laget med Tobias Haraldsson.

Fagerhult Habo som ligger på sjunde plats i Allsvenskan Södra förstärker laget med Tobias Haraldsson som återvänder från spel i SSL med Team Thorengruppen.

– Jag är sjukt taggad inför comebacken. Ska bli grymt kul att få kliva in på parketten inför hemmapubliken i Habo sporthall igen, säger Haraldsson till Fagerhults hemsida.

Förra säsongen spelade Tobias först med Team Thorengruppen i Superligan, där det blev 20 matcher. På dessa 20 matcher gjorde Haraldsson 3 mål och 1 assist. Han avslutade sedan i Umeå City IBK i norra allsvenskan med att göra 7 mål och 2 assist på 7 matcher. Haraldsson lämnade Fagerhult Habo efter säsongen 2014/15 med totalt 124 matcher i klubben. Nu ska det blir fler.

– Klubben får tillbaka en erfaren spelare som är mycket populär i spelartruppen för sin personlighet.Tobias har stora många fina skills på innebandyplanen och det viktiga nu är att han får tid att aklimatisera sig både fysiskt och innebandymässigt efter att han inte spelat på ett tag nu, säger assisterande tränaren Viktor Andersson.

Säsongen 2014/15 gjorde Haraldsson 22 mål och 5 assist för Fagerhult i Allsvenskan Södra.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar