Foto: Michael Peter
SSL-Herr

”Det här har jag drömt om väldigt länge”

Ikväll debuterar Kevin Rigogiannis i SSL.

Igår blev det officiellt att tvillingbröderna Kevin och Lucas Rigogiannis kommer spela med Växjö på en dubbellicens. Båda spelare finns med till kvällens match där Kevin kommer att göra SSL-debut.

– Det känns helt otroligt att man faktiskt får chansen redan i år, det här har jag drömt om väldigt länge, säger Kevin till Nykvarns hemsida.

Att det blev just Växjö kommenterar Kevin:

– Växjö Vipers har vi i klubben haft kontakt med väldigt länge, tränarna får verkligen ihop det med varandra och har troligtvis stora grejer på gång! Tidigare år har vi varit där och smygtränat lite på grund av just samarbetet och kontakten vi har. Vi har både fått höra vad dem tycker och känner samt vad som krävs osv. Så våran debut i SSL blir självklart med Växjö Vipers.

Växjö som har vunnit de senaste två matcherna med 7-2 möter ett Sirius som är i desperat behov av poäng för att inte bli avhängda i botten av tabellen.

– Matchen kommer vara jämn till en början men vi kommer ta kontroll över matchen mer och mer, därför vinner vi med 7-2 som i de 2 senaste matcherna, säger Kevin.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar