SSL-Herr

Roos stängs av under utredning

Johan Roos stängs av under utredning efter en händelse i matchen Mullsjö-Växjö.

Växjös Johan Roos som rapporterades till videogranskningsgruppen (VG) av Mullsjö och därefter anmäldes till juridiska nämnden av VG stängs av under utredning meddelar Juridiska nämnden. Roos stängs av då anmäld förseelse sannolikt kommer att leda till avstängning.

Det var i matchen Mullsjö-Växjö sista minut som det hettade till mellan lagen. Mullsjös David Gillek och Växjös Jesper Sankell visades ut med varsitt matchstraff 1. Situationen går att se i spelaren ovan. Roos visades ut fem minuter och rapporterades efter matchen av Mullsjö till videogranskningsgruppen som i sin tur valde att anmäla händelsen vidare till Juridiska nämnden. Juridiska nämnden som nu i väntan på beslut stänger av Roos.

Läs hela beslutet här

Även Benjamin Löfdahl har stängts av under utredning

LÄS MER: Löfdahl stängs av under utredning 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar