Foto: Per Wiklund/Arkivfoto
Allsvenskan

Gävle förstärker på och vid sidan av planen

Gävle GIK på sjätte plats i Allsvenskan Norra förstärker både laget och ledarstaben.

Gävle GIK som förra säsongen kvalade till SSL har som målsättning att nå samma kval även i år. Den här säsongen har dock inte gått lika bra och nu genomförs förändringar vilket klubben meddelar på sin hemsida. Först förstärks ledarstaben med den tidigare spelare och lagkapten Gustav Alpe som även var en av tre tränare förra säsongen.

”Gävle GIK gör en del förändringar till inför återstarten i Allsvenskan. En är att tränarstaben kommer att förstärkas upp eftersom säsongen hittills inte nått upp till de förväntningar och mål som varit önskvärda. Laget som på pappret är mycket bra har så här långt inte kommit i närheten av det man kan prestera. ”, skriver Gävle på sin hemsida.

Även spelartruppen förstärkts med trotjänaren Johan Andersson.

”Johan behöver ingen presentation, alla vet vad han betyder i och kring ett lag med sin otroligt positiva energi, sin rutin och kunnande!   ”Chippen” som tränat med laget under uppehållet debuterar i matchen i morgon mot Umeå. ” 

36-årige Andersson gjorde förra säsongen 1 mål och 3 assist på sitt då 11 matcher långa inhopp i Gävle. Andersson spelade även 14 matcher säsongen 2015/16 då Gävle spelade i SSL.

Gävle meddelar även att fler förändringar kan ske inom kort.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar