IB-Play

TV: Se när Eriksson avgör JAS-derbyt i slutsekunderna

Sirius Filip Eriksson avgjorde JAS-derbyt mot Rasbo på straff med bara 6 sekunder kvar av matchen.

JAS-derbyt mellan Sirius och Rasbo som länge såg ut att bli en säker seger för Sirius utvecklades till dramatiska slutsekunder. Sirius ledde med 7-3 i den tredje innan Rasbo påbörjade en upphämtning till 7-7. I slutminuterna blir det spel fyra mot fyra och där tilldöms Sirius en straff med bara sex sekunder kvar. Sirius Filip Erikssons som den här säsongen gjort SSL-debut i Sirius a-lag kliver fram och avgör vilket du kan se i spelaren ovan.

Segern innebär att Sirius går om Rasbo i tabellen i grupp B och är nu fyra poäng ifrån Gävle som ligger tvåa och därmed innehar platsen för vidare slutspel. Sirius har även en match mindre spelad än Gävle.

 

*Video: Ted Wikström 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar