Foto: Swiss Unihockey
#ibsilly

”Största nyförvärv som Hagunda IF någonsin har presenterat”

Hagunda värvar från schweiziska ligan.

Hagunda IF serietvåa i Allsvenskan Norra har gjort klart med ett tungt nyförvärv till nästa säsong. Det är den trefaldiga SM-guldmedaljören Fredrik Holtz som vänder hem till spel i Sverige efter flera år i Schweiz.

– Fredrik Holtz är utan tvivel det största nyförvärv som Hagunda IF någonsin har presenterat. Det faktum att Fredrik hela tiden har visat ett stort intresse och en stor vilja att spela för Hagunda IF, visar att vi har gjort en häftig resa som förening. Från att ha spelat en ganska undanskymd roll i innebandyuppland, bakom giganterna Storvreta IBK och IK Sirius, har vår sportsliga framgång och vår fantastiska publik och härliga matchinramningar gjort att vi nu kan vara attraktiva även för stjärnspelare som Fredrik Holtz. Det känns helt fantastiskt, skriver Hagunda på sin hemsida.

32-årige Fredrik Holtz har en lång och gedigen meritlista bakom sig med bland annat sex år i Uppsala där han var med och vann 3 SM-guld och totalt gjorde 247 poäng (154+93). Poängproduktionen har även fortsatt i den  i den Schweiziska ligan där Holtz spelat för Rychenberg. Just nu ligger Holtz fyra i poängligan med 43 poäng (20+23).

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar