Foto: Per Wiklund
Mullsjö AIS

Allt hopp ute för Team Thorengruppen

En sista teoretisk chans fanns kvar för Team Thorengruppen vilket de tog inledningsvis innan de föll ihop fullständigt i den tredje perioden.
Serie: SSL-Herr. Matchstart: 16:00
Team Thorengruppen SK
5 - 7(2-1, 3-2, 0-4)
Mullsjö AIS

Team Thorengruppen har länge varit avhängda för nytt kontrakt i SSL. En teoretisk chans har dock funnits kvar innan de kunnat släcka chansen. I matchen mot Mullsjö såg de ut att ta den sista chansen. Thorengruppen inledde piggt och efter två perioder var laget i ledning med 5-3. Det efter bland annat två mål av Simon Sundström som gjort succé sedan han flyttades upp från Umeå City.

Hoppas om att fortfarande ha en chans till nytt kontrakt släcktes dock helt i den sista perioden när Mullsjö kom tillbaka och TTG återigen föll ihop.

– Ja, vi har varit med i de flesta matcher men vi har hittat sätt att förlora i stället för sätt att vinna. Vi har spelat bra i halva matcher och sedan kollapsat, säger Adam Berglund till vk.se.

Till slut slutade matchen 5-7 och tre poäng till Mullsjö. Noll poäng till Thorengruppen som efter två säsonger i SSL nu åter blir ett lag i Allsvenskan.

– Sjukt tungt. Vi siktade ju betydligt högre. Vi gjorde en bra första säsong och nu skulle vi ju spänna musklerna ännu mer så det känns riktigt tungt.

En säsong som varit tung mentalt.

– Det är klart, jag skulle ljuga om jag sa något annat. Vi är så sköra när vi släpper in ett mål. Vi spelar bra i medgång men när vi får lite motgång så tappar vi konceptet.

TV: Se målen från matchen här 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar