Foto: Idrottsfoto
#ibsilly

Backgiganten förlänger med Jönköping

Backgiganten Anton Hedin förlänger med Jönköping.

Jönköping och backgiganten Anton Hedin har kommit överens om ett nytt tvåårskontrakt.

— Anton har varit bra länge men har verkligen tagit nästa steg denna säsong och växt ut till en av våra nyckelspelare. Han har varit en gigant defensivt men kryddar det med ett modernt spelsätt där han står för kraft och fart i sina beslut. Han blir bara bättre och bättre och kommer fortsatt att vara en väldigt viktig pusselbit i lagbygget kommande säsonger, säger Alexander Tavs från JIK:s sportgrupp. 

22-årige Hedin kom tillbaka Jönköping för två säsonger sedan från rivalen Mullsjö. Förra säsongen i allsvenskan gjorde han 5 mål och 14 assist. I SSL har han lyckats göra 4 mål och 6 assist från sin backplats.

— Ett enkelt val där jag inte behövde tveka då jag trivs kanon. Det är skönt att göra klart det redan nu så man kan ha fullt fokus på en stark avslutning av säsongen. Att man har något spännande på gång och vill vara med på den resan brukar vara en klyscha men här är det verkligen så, vi tror stenhårt på det här, säger Hedin och blickar framåt:

— Vi har växt mer och mer hela säsongen där alla känner att vi är på rätt spår och bara kommer fortsätta att växa som lag kommande säsonger. Det ska bil häftigt att få vara med och se hur långt vi kan nå, säger Hedin.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar