Foto: Per Wiklund
Mullsjö AIS

Nygårdh förlänger: ”Stolt över att bära den blåa tröjan”

Johan Nygårdh förlänger med Mullsjö.

Mullsjö och forwarder Johan Nygårdh har kommit överens om ett nytt kontrakt på ytterligare två år i klubben.

– Nygårdh har en annorlunda spelstil som passar väl in vårt lagbygge. Samtidigt är han en kulturbärare vilket vi värderar högt, säger Daniel Unoson från Mullsjös sportgrupp till Mullsjös hemsida.

28-årige Johan Nygårdh förklarar själv valet:

– Jag förlängde med Mullsjö för att det kändes som det rätta valet. Jag trivs otroligt bra i klubben och är stolt över att bära den blåa tröjan, säger Nygårdh själv och fortsätter:

– Mullsjö är en välorganiserad förening där man alltid möts av trevliga människor och det är en underbar känsla att få kliva in i ett kokande Nyhemshallen.

Nygårdh kom till Mullsjö under säsongen 2014/15 och har haft en kontinuerlig poängproduktion. Förra säsongen blev en fullträff med 24 mål och 21 assist. Den här säsongen gjorde Nygårdh 11 mål och 13 assist i grundserien.

– Jag är en hårt jobbande forward som bidrar med mycket fart och entusiasm, sätter alltid laget före jaget och försöker självklart bidra med så mycket poäng som möjligt, säger han.

Mullsjö är just nu inne i årets slutspel där de har 1-1 i matcher mot Pixbo.

– Målsättningen är given. Jag spelar alla matcher för att vinna och Mullsjö är en vinnarförening. Alltså måste målet bli SM-guld, avslutar Nygårdh.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar