Foto: Per Wiklund
Mullsjö AIS

”Vi har Sveriges bästa innebandypublik”

Över 400 supportrar gav Mullsjö energi för att vinna.

När Mullsjö vann kvartsfinal 5 på straffar i Lisebergshallen var det inte Pixbos supporterar som hördes och syntes mest under matchen. Istället var det över 400 tillresta Mullsjösupportrar ledda av supporterklubben Blue Farmers som satte extra stämning på matchen.

— Vi spelar fem matcher på hemmaplan i den här serien. Jag skulle säga att vi har Sveriges överlägset bästa innebandypublik, det finns ingen som har supportrar på det sättet. Över 400 åker hit till Lisebergshallen och hejar fram oss hela vägen, sjunger och ger energi. Men får rysningar bara man går in på planen, säger Mullsjös målvakt Benjamin Löfdahl.

Tillresta supportar vars stöd hjälpte när Mullsjö tog sig vidare till semifinal.

— Det ger oss den extra energin vi behöver. Se i slutet på andra och i början på tredje där vi går ner oss. Då finns de där och ger det extra till oss vilket gör att vi höjer oss. Vi vet att de ger oss energin och vi är väldigt glada över att vi har det stödet. All cred till dem som åker hit och hjälper oss. Jag skulle säga att det är tack vare supportrarna vi vinner idag.

TV: Se straffavgörandet här 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar