Mullsjö AIS

Petter Van Keppel anmäld

Mullsjös Petter van Keppel har anmälts till juridiska nämnden.

Efter att ha vunnit på straffar över Pixbo i kvartsfinal 5 är Mullsjö vidare till semifinal där de kommer att möta Storvreta. En semifinalserien som Mullsjö eventuellt kommer att får starta utan lagets center Petter Van Keppel.

Petter Van Keppel har av domarna i kvartsfinal 5 rapporterats till videogranskningsgruppen (VG) efter en situation i matchen. VG har i sin tur valt att gå vidare i ärendet och anmält Van Keppel till juridiska nämnden. Van Keppel ska nu skicka in sin redogörelse av situationen och därefter kommer juridiska nämnden att ta beslut på eventuell avstängning.

Vilken situation som är anmäld är inte officiella dokument. Petter van Keppel var dock inblandad i en händelse i slutet på andra perioden där han visade ut 5+2 minuter. En situation du kan se i spelaren ovan. Om det är den situationen eller inte är i nuläget oklart.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar