Foto: Magnus C lydahl
#ibsilly

Kimström fortsätter i Visby

Adam ”AK47” Kimström som anslöt till Visby i slutet på januari från SSL har skrivit på ett nytt kontrakt.

I slutet på januari anslöt  Adam ”AK47”  Kimström till Visby IBK från Team Thorengruppen för att vara med och ta laget till SSL-kval. Även om Visby missade SSL-kval står det nu klart att Kimström blir kvar på Gotland då han skrivit på ett 2-årskontrakt med Visby IBK.

— Vi i elitkommittén är otroligt glada och stolta att Adam väljer vår förening framför så många andra klubbar. Adam kommer med sina egenskaper bli väldigt viktig i vår strävan att nå  SSL, kommentar sportchefen Joakim Bandholtz i ett pressmeddelande.

På 6 matcher i Visby gjorde Kimström 1 mål och 6 assist. Trots flera anbud från SSL-klubbar och chans att bli proffs väljer han att fortsätta sin karriär på ön.

— Helt enkelt för att jag trivs otroligt bra här på ön, både innebandymässigt och privat. Den gemenskapen som finns i laget och föreningen liknar inget annat jag har varit med om tidigare. Att få kliva ut på Ica Maxi arena med över 1000 galna supportrar är få förunnat, säger Kimström.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar