Foto: Magnus C Lydahl
#ibsilly

Nyckelspelare skriver nytt med Visby

Visby skriver nytt kontrakt med nyckelspelare.

Visbys lagbygge till kommande säsonger fortsätter. Poängspelaren Tommy Bolin som den här säsongen slog rekord med att göra två mål på kortast tid har skrivit på ett nytt kontrakt med Visby IBK. Det nya kontraktet är skrivet på två år.

— Tommy har under sina tre första år utvecklats både som spelare och individ. Jag är övertygad att Tommy med sin seriösa inställning till innebandyn kommer vara en ledande spelare och visa vägen för nya hungriga spelare, kommentar Sportchef Joakim Bandoltz i ett pressmeddelane.

Bolin kom till Visby inför säsongen 15/16 och har varit en stark poängspelare som levererat 120 poäng under tre säsonger varav den här säsongen 31 mål och 12 assist.

— Föreningen har gett mig en helhetslösning som gjort att jag får möjlighet att fortsätta jobba vidare för målet jag hade när jag kom hit, att spela upp Sveriges finaste förening till SSL, säger Bolin.

Två av målen i år gick på rekordtid när han i bortasegern mot Lindås först gjorde 6-8 19:40 för att bara fyra sekunder senare 19:44 göra 6-9.

TV: Se när Bolin slår rekord 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar