Foto: Per Wiklund/Arkivfoto
#ibsilly

Sista matcherna för Löfdahl – slutar efter säsongen

Benjamin Löfdahl, målvakt i Mullsjö slutar efter den här säsongen.

Mullsjö tappar målvakten Benjamin Löfdahl till nästa säsong då Löfdahl bestämt för att avsluta karriären.

– Han har varit tydlig mot oss ganska länge. Vi har haft koll på läget. Det är kul att han får avsluta den här säsongen med att spela de roliga matcherna, sa Mullsjös tränare Andreas Elf om sin målvakt.

Löfdahl själv förklarar valet att slutet:

– Man har jonglerat studie, jobb och innebandy ganska många år. Det är inte helt smidigt alltid. Jag brinner for det här och skulle kunna fortsätta lira i 10 år bara för att det är roligt, men jag känner att det är mer som kräver min tid än innebandyn, jag känner att det är dags att satsa på det civila, säger Löfdahl till Jnytt.se.

Chansen för Löfdahl att avsluta tiden i Mullsjö på bästa sätt med en SM-final finns där och förstärktes efter segern i den första semifinalen mot Storvreta.

– Jag tycker att vi har ett bra go, nu har de ingen hemmaplansfördel att rida på. Jag tycker att vi har bra koll på Storvreta, i dag tyckte jag att de skapade mycket på vårt slarv, sa Benjamin Löfdahl.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar