Vidar Jonsson Wallin (th i svart tröja) lämnar som tidigare meddelat rollen som tränare i Höllviken Foto: Per Wiklund
#ibsilly

KLART: Han tar över Höllviken

Höllviken har gjort klart med en ny ledarstab och även en ny huvudtränare.

Efter årets säsong där Höllviken återigen klarade nytt kontrakt i SSL stod det klart att Vidar Jonsson Wallin och Ola Persson lämnar sina uppdrag som huvudtränare. Nu står det klart att det är Joon Berggren som tar över uppdraget som huvudtränare. Berggren som den här säsongen var huvudtränare för Malmö FBC:s damlag i SSL. Berggen kommer ha rollen som huvudtränare och utöver det kommer Markus Theander vara kvar som assisterande tränare. Förutom Markus kommer även en annan gammal Höllvikenprofil Fredrik ”Fritz” Svensson vara assisterande. Ledarstaben kompletteras även med Mikael Karlberg och tidigare huvudtränaren Ola Persson som kommer att finnas med i organisationen.

— Vi känner oss väldigt nöjda med den här lösningen och det är en lösning vi har jobbat hårt för. Både Joon och Fredrik har ju spelat i vårt lag och Joon var ju med och tog oss upp i SSL första året. Han kan föreningen och Fredrik en ju en Höllvikenprofil som också kan föreningen väl. Vi får in än mer klubbkänsla. Ser vi till Markus så har han varit med och lärt sig mycket av Ola och Vidar. Det gör att vi behåller kontinuitet och får in mer klubbkänsla. Jag älskar kontinuitet. Sedan är det duktiga tränare såklart som vi tror kan tillföra mycket, säger Höllvikens sportchef Ola Stjernqvist.

Joon Berggren som blir huvudtränare har den senaste säsongen varit huvudtränare för Malmö FBC:s damlag i SSL. Dessförinnan hade han rollen som assisterande i samma klubb.

Höllviken meddelar att mer information kommer att komma inom kort.

joon berggren Malmö FBC Dam

Joon Berggren tar över Höllviken. Foto: Björn Sandberg

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar