Foto: Per Wiklund
Mullsjö AIS

Efter uttåget – trio slutar i Mullsjö

Trio slutar i Mullsjö efter uttåget i semifinalen mot Storvreta.

Mullsjö föll tungt i den sjätte semifinalen mot Storvreta med 2-8 och åkte därmed ut ur semifinalen. Efter uttåget står det klart att minst tre spelare väljer att sluta. Sedan tidigare har det varit klart att den här säsongen var målvakten Benjamin Löfdahls sista. Efter förlusten mot Storvreta meddelade även Petter Van Keppel och Tobias Utterberg att de slutar.

– Så enkelt är det. Det har varit ett par tunga år med skador, kan man inte ge hundra procent känner jag att då får de unga ta över. Jävligt tråkigt att vi inte gick hela vägen, sa Van Keppel till Jnytt.se 

28-åriga Tobias Utterberg har spelat i Mullsjö hela sin karriär.

– Det var inte så här det skulle sluta. Jag kommer att sluta helt, det har växt fram. Jag har varit med länge, det är min trettonde säsong. Någon gång måste man växla vidare, sa Utterberg.

Det är in nuläget även tveksamt om lagkapten David Gillek fortsätter ytterligare än säsong. Glädjande för Mullsjö framtida spelartrupp är att båda landslagsspelare Gustav Fritzell och Joel Dagman igår satt på läktaren.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar