Foto: Skärmbild/Per Wiklund
#ibsilly

Fritzell på Mullsjös hemsida: ”Han är inte klar”

Gustav Fritzell återfinns på Mullsjös hemsida. Han är dock inte klar för klubben.

När Mullsjö i lördags åkte ur semifinalen mot Storvreta satt Linköpings Joel Dagman och Gustav Fritzell enligt jnytt.se på läktaren. Två spelare som båda funderar över framtiden där Mullsjö är högaktuella som ny klubb. Under onsdagskvällen upptäckte innebandypodcasten Innebandypodden att Gustav Fritzell låg som spelare på Mullsjö AIS hemsida.

ska%cc%88rmavbild-2018-04-18-kl-20-36-09

Skärmdump Mullsjoais.se

Mullsjö AIS sportchef Jesper Axell dementerar dock att Gustav Fritzell skulle vara klar för klubben.

— Nej han är inte klar utan det måste blivit något fel där som jag får kolla upp, säger Axell.

Men ni för en dialog? 

— Ja vi är intresserade och vi har en dialog igång men han är inte klar för oss. Det är många som är intresserade där. Det jag kan säga är att vi är intresserade, att vi för en dialog och att det är en spelare som skulle tillföra poäng, säger Axell.

Samtliga SSL-klubbar har ett gemensamt hemsidesystem där spelare kan taggas till lag och eventuellt har det då alltså skett ett misstag när Fritzell blivit taggad i Mullsjö. Gustav Fritzell ligger även kvar som spelare på Linköpings hemsida.

Den gångna säsongen gjorde Gustav Fritzell 32 mål och 27 assist för Linköping i grundserien. I slutspelet där Linköping åkte ut i semifinal mot Falun gjorde Fritzell 10 mål och 18 assist på 10 matcher.

Uppdatering 21:49: Efter att artikeln publicerades har det framkommit att Gustav Fritzell återfinns även på flera andra SSL-klubbars hemsidor såsom Pixbo Wallenstam, Höllviken, Storvreta och Dalen vilket tyder på att det skett något digital misstag i det gemensamma hemsidesystemet.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar