Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Efter skadefyllda året – Granberg förlänger med Växjö

Eddie Granberg förlänger med Växjö.

Efter struligt 2017/18 med skador tar Växjös Eddie Granberg ny kraft till nästa säsong med ett nytt kontrakt med klubben.

— Föregående säsong var en tråkig säsong för egen del. Skadade mig i omgång 5 och sen var jag inte tillbaka och hel förrän det var för över kändes det som, och så tänker jag verkligen inte lämna in min tröja i Växjö. Givetvis tänker jag mer tillbaka på min förstasäsong där vi slet oss till final och för egen del så fick jag ett stort ansvar, säger Eddie Granberg till Växjös hemsida.

Det ansvaret vill Granberg ta när Växjö tar sikte på den nya säsongen.

— Detta ansvar, eller förtroende, ska jag arbeta tillbaka och visa vad jag kan på planen. Längtat till denna del av säsongen där jag får bygga upp mig på nytt för att kunna prestera mitt yttersta på planen. Det ska bli ett riktigt kul år har jag bestämt mig för.

Växjös tränare Niklas Nordén är glad över förlängningen.

— Eddie går in i sin tredje säsong med oss fri från skador och därmed också ett nytt sug. Dessvärre hade han oflyten föregående säsong med en utdragen skada som han dessvärre aldrig riktigt lyckades komma ur förrän innan slutspelet startade. Eddie besitter en spelförståelse som inte många andra på hans position har i SSL. Han är otroligt formbar och med rätt uppladdning inför kommande säsong så kommer han ges möjligheten att få tillhöra de främsta spelförande backarna på just denna position. Eddie har visat ett revanchsug som är precis det som vi behöver in säsongen 18/19, säger Nordén.

I hur många år Granberg förlänger framgår inte.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar